ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή 9:00ΠΜ - 5:00ΜM
Σάββατο μόνο με ραντεβού!

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Φορολογία ακινήτων

Φορολογία ακινήτων. Η φορολογία ακινήτων αποτελεί ίσως τον σημαντικότερο και καθοριστικότερο παράγοντα για την επιλογή ή όχι μίας επένδυσης σε ακίνητη περιουσία. Ως εκ τούτου η PPO παρακολουθεί συστηματικά τις αλλαγές στη νομοθεσία ακινήτων, προκειμένου να συμβουλεύει αλλά και να αποτιμά τις επιδράσεις των φορολογικών αυτών αλλαγών στην αξία και την απόδοση των επενδύσεων στα ακίνητα.

Οι πελάτες αλλά και συνδρομητές της εταιρείας μας είναι σε θέση να ανατρέχουν στην κείμενη νομοθεσία και να πληροφορούνται τα περιεχόμενα των νόμων, ώστε να προχωρούν στις κατάλληλες αλλαγές της σύνθεσης των χαρτοφυλακίων τους. Ειδικά στη σημερινή εποχή που τα ακίνητα ελλείψει σοβαρής αντιμετώπισης φοροδιαφυγής έχουν καταστεί ο κύριος στόχος της φορολογικής πολιτικής της Κυβέρνησης, η γνώση των σχετικών θεμάτων είναι αναγκαία για έναν σοβαρό επενδυτή.

Δυστυχώς η αλλαγή τους είναι τόσο συχνή, που δυσκολεύει όλους τους επαγγελματίες του χώρου να τις παρακολουθήσουν. Έτσι, προσπαθούμε να ενημερώνουμε την ιστοσελίδα μας όσο το δυνατόν συχνότερα για να μένουμε κοντά στις εξελίξεις.

TOP