ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή 9:00ΠΜ - 5:00ΜM
Σάββατο μόνο με ραντεβού!

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Εγκατάσταση φυσικού αερίου

Λεβητοστάσιο. Η εγκατάσταση φυσικού αερίου είναι μία άκρως υπεύθυνη και σοβαρή εργασία, που θα πρέπει να γίνεται από εταιρείες με πιστοποιητικό διασφάλισης ποιότητας, ασφάλιση αστικής επαγγελματικής ευθύνης για τις όποιες παραλείψεις τους και εγγραφή σε μητρώο εργοληπτών δημοσίων έργων (καθώς δεν υπάρχει αντίστοιχο ιδιωτικών). Όλες τις ανωτέρω πιστοποιήσεις τις διαθέτει η εταιρεία μας, όπου σε συνδυασμό με το πλήθος των διπλωμάτων και μετεκπαιδεύσεων είναι στην καλύτερη δυνατή θέση του ανταγωνισμού, τόσο από πλευράς ποιότητας όσο και από πλευράς τιμών.

Η εταιρεία μας παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες στην επιλογή του βέλτιστου τρόπου εγκατάστασης φυσικού αερίου, είτε με αυτόνομα συστήματα, είτε με συλλογικά, κυρίως με βάση τις αναμενόμενες επιδόσεις θέρμανσης, αλλά και τα αναμενόμενα οικονομικά οφέλη που θα αποκομίσει ο ιδιοκτήτης ή ο χρήστης σε ένα βάθος λειτουργία (επένδυσης) δεκαπενταετίας. Στη μελέτη αυτή λαμβάνουμε υπόψη τα εναλλακτικά ενεργειακά κόστη, αλλά και τα πιθανά σενάρια μεταβολής των ενεργειακών τιμών.

Την τελευταία διετία η εταιρεία μας έχει διψήφιο αριθμό έργων εγκατάστασης φυσικού αερίου και είναι σε θέση να σας παραπέμψει για συστάσεις σε πελάτες της.

Οι τιμές μας ξεκινούν από 1.500 ευρώ για αυτόνομο σύστημα με επίτοιχο λέβητα σε διαμέρισμα 100 τμ.

TOP