ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Δευτέρα-Παρασκευή 9:00ΠΜ - 5:00ΜM
Σάββατο μόνο με ραντεβού!

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Μελέτες κτιρίων

Υπηρεσίες μελετών και κατασκευής σχετικές με ακίνητη περιουσία για ιδιώτες

Οι ιδιώτες και ειδικά οι απομακρυσμένοι ιδιώτες που δεν έχουν εύκολα πρόσβαση είτε λόγω χρόνου, έιτε λόγω κόστους στα έργα, αποτελούν τη βασικότερη ομάδα πελατών. Το σύνολο σχεδόν των υπηρεσιών της PPO είναι σχεδιασμένο έτσι, ώστε η πληροφόρηση μέσω διαδικτύου να αποτελεί απλούστατη και εύκολη διαδικασία.

Είτε το έργο αφορά κατοικία, είτε κατάστημα, είτε εξοχικό, η εταιρεία διαθέτει την εμπειρία και τη γνώση να φέρει εις πέρας όλες τις απαιτούμενες μελέτες και κατασκευές με το μικρότερο δυνατό κόστος και το καλύτερα αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα.

Μελέτες/ Αδειοδοτήσεις επαγγελματικών κτιρίων

Μελέτη κτιρίωνΗ εμπλοκή της εταιρείας στο σύνολο του κύκλου των ακινήτων και η πολυετής προϋπηρεσία και εμπειρία των μηχανικών της, την καθιστούν έναν από τους πλέον καταρτισμένους συνεργάτες στην εκπόνηση και διεκπεραίωση των πολεοδομικών αδειών με γνώμονα τη βέλτιστη λύση. Η πλήρης και ευρεία γνώση της πολεοδομικής νομοθεσίας και η διαρκής ενημέρωση των αλλαγών της, εγγυώνται ένα άκρως ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ο πολιτικός μηχανικός της εταιρείας Ματθαίος Φαφαλιός, έχει εκπονήσει πλήθος αποτυπώσεων κτιρίων, τεχνικών ταυτίσεων και ρυθμίσεων "αυθαίρετων" ακινήτων. Επίσης, έχει εκδώσει δεκάδες άδειες λειτουργίας εμπορικών χώρων.

TOP